Spoštovani učenci in starši,

Lep in topel pozdrav na pravi zimski dan. Toliko snega nismo imeli v nobenem zimskem mesecu. Ko se stišata veter in mraz, pa le veselo na sneg, da si malo privoščimo!

Gotovo budno spremljate različne vire informacij in tako kot jaz opazujete krivulje novih primerov koronavirusa doma in po svetu. Priznam, da sem še prejšnji teden upala, da se bo glede na sprejete ukrepe stanje hitreje izboljšalo. Žal zdaj kaže, da to ne bo tako hitro, zato močno dvomim, da bomo v ponedeljek, 30. marca, že v šoli. Končnih informacij še ni na vidiku, kmalu pa bomo videli, kako v prihodnje.

Zdaj smo se že kar privadili na pouk na daljavo in pohvaliti vas moram, da imate vse več dnevnih kontaktov s svojimi učiteljicami in učitelji. Vsak dan prejmemo tudi kakšno zanimivo in dobro novico, včasih tudi lepo presenečenje. Takšno nam je pripravila učenka Ema Smola, ki je za nas učitelje in učiteljice posnela glasbeni video kot to počnejo glasbeniki z balkonov. Smo res veseli, da se je spomnila na nas s tako lepo gesto in se lepo zahvaljujemo.

In ne pozabite! Danes je materinski dan. Veselo ga skupaj praznujte! Drage učenke in učenci pa svojim mamicam narišite lepe risbice s sporočilom, kako zelo radi jih imate.

Drage mamice, iskrene čestitke tudi v mojem imenu!

Ravnateljica: mag. Darja Delač Felda

 

(Skupno 337 obiskov, današnjih obiskov 1)