Spoštovani učenci in starši!

Z okrožnico MIZŠ smo prejeli dokončno navodilo, da bodo učenci od 4. do 8. razreda do konca šolskega leta 2019/2020 izvajali pouk na daljavo.

Tudi z ocenjevanji na daljavo smo že pričeli in upamo, da bo vse potekalo v skladu z našimi in vašimi pričakovanji ter bomo do konca šolskega leta pridobili vse zahtevane ocene. Razredniki in učitelji vam bodo še v tem tednu posredovali pripravljene načrte ocenjevanj. Seveda vas lepo prosimo, da še naprej vztrajno sledite navodilom učiteljem in do konca šolskega leta spremljate učno snov, se pridno učite ter ste še naprej odzivni in v stalnih kontaktih z učitelji. Le tako lahko zagotovimo, da v dani situaciji za naše otroke in vse nas naredimo čim več.

V tem tednu se pripravljamo na ponoven vstop učencev 1. triade nazaj v šolo. Glede na to, da vaših otrok v tem šolskem letu v šolo več ne bo in imate v šoli še veliko osebnih predmetov in gradiv, ki jih za pouk potrebujete, vas prosimo, da po te predmete pridete v šolo. Prosimo vas, da vzamete vse stvari tudi iz garderobnih omaric in v ključavnici omarice pustite ključek.

Osebne predmete in gradiva lahko prevzamete:

  • V TOREK, 12.5.2020 IN SREDO, 13.5.2020, OD 8.00 DO 13.00.

 

Pri prevzemu je potrebno spoštovati vse predpise. Prihod in odhod iz šole bo spremljal dežurni zaposleni. Ob prihodu v šolo morate nositi masko in si pred vstopom v šolo obvezno razkužiti roke. Varujte tudi osebno distanco od 1,5 do 2 m.

Do konca šolskega leta boste dobili vsa ostala nadaljnja obvestila glede zaključka šolskega leta, pridobitve uradnih listin ter načina vračanja izposojenih učbenikov iz učbeniškega sklada.

V želji, da se epidemija popolnoma umakne čim prej, vas lepo pozdravljam.

mag. Darja Delač Felda, ravnateljica

(Skupno 201 obiskov, današnjih obiskov 1)