Na četrtkov večer, 14. 6., so telovadnico zapolnili nastopajoči valetanti in seveda na drugi strani občinstvo – starši, stari starši in sorojenci valetantov ter učitelji. Od osnovnošolskega izobraževanja so se poslovili trije oddelki devetošolcev.

Dolg ognjen scenski napis MISIJA NEMOGOČE je bil kulisa za plesne in glasbene točke devetarjev, z videi in fotografijami so bili predstavljeni posamezniki, učenci osmega a in osmega b so se s kvizom potegovali za žezlo, po izenačenju je odločilno točko dobil 8. a. Ravnateljica je s spodbudnimi besedami nagovorila učence ter osvetlila vidnejše dosežke in prizadevanja posameznikov. Najvišjo nagrado šole, tj. GRAM USPEHA, so letošnje leto prejeli Alja Pugelj, Sergej Ačimović in Jan Križ. Posebna zahvala je bila namenjena razredničarkam – Andreji Jakovac, ki je krmarila 9. a, Heleni Janež, ki je bila z 9. b njihovo zadnje šolsko leto, in dolgoletni razredničarki 9. c Majdi Žagar.

Po zadnji in zagotovo najbolj atraktivni plesni točki je sledilo še povabilo v avlo šole, kjer je potekalo druženje ob torti in pijači, lovljenje zadnjih šolskih spominov v objektive fotoaparatov s sošolci in učitelji, pogovori …

In da, dragi devetošolci, tudi vi ste se sedaj poslovili od osnovne šole, naj se je zdelo to še pred kratkim tako daleč in nemogoče … JE MOGOČE!

Srečno na vaši poti naprej!

Vabljeni k ogledu fotografij v galeriji.

Petra Debelak

(Skupno 1.034 obiskov, današnjih obiskov 1)