September nas je razvajal z lepim vremenom, zato smo veliko gibalnih aktivnosti izvedli na prostem, na stadionu in na košarkaškem igrišču.  Z otroki smo spoznavali pravila ekipnih športov, se igrali štafetne igre, igre odzivnosti …

Tudi za ustvarjanje nam ni zmanjkalo časa. Izdelali smo čudovite kreacije živali v barvanki z okvirjem iz papirja. Iz papirnatih krožnikov in odtisov naših dlani smo ustvarili ribice v akvarijih. Lotili smo se izdelave svoje družabne igre (spomin s številkami, črkami, sličicami). Zakorakali pa smo tudi v jesen in spoznavali dogajanje na tržnici v tem letnem času.

Ker so živali človekove prijateljice in spremljevalke, predvsem pa so povsem odvisne od nas in našega občutka za njih, smo v ta namen v skupini RaP izvedli akcijo ob svetovnem dnevu živali (4. oktober). Hrano za mačke bomo podarili Društvu za zaščito živali Kočevje. Odziv je bil zelo velik in škatla, ki je bila namenjena zbiranju hrane, se je hitro napolnila. Pohvale vsem prostovoljcem ter pobudnici akcije, učiteljici Silvi Vlašič.

Novičke iz RaP zapisala Katja Tomc Zobec.

Fotografije

(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov 1)