Praznično vzdušje v mesecu decembru se je na naši šoli že pričelo. Največ zaslug za to ima božično-novoletni bazar, ki se je odvijal pozno popoldne v sredo, 4. 12. 2019, v avli naše šole.
V kulturnem programu so se z izvirnimi skupinskimi deklamacijami, odlično zapetimi in zaigranimi pesmimi ter plesom predstavili učenci razrednega pouka, glasbeno pa sta program obogatil še otroški in mladinski pevski zbor in šolski ansambel. Sledil je govor ravnateljice, Darje Delač Felda, ki je pohvalila nastopajoče in mentorje ter otvorila bazar.

Številni starši in otroci so se lahko sprehodili med stojnicami in si ogledali ter kupili izdelke, ki so jih učenci pripravili s svojimi razredniki in ostalimi učitelji. Stojnice so ponujale marsikaj za sladokusce, ponudba sladic je bila bogatejša tudi zaradi pridnih rok mam in babic nekaterih učencev. Izdelki so bili raznoliki, tako da je vsak lahko našel kaj zase.
Lep program, druženje, kupovanje, sladkanje, verjetno pa marsikomu tudi velika gneča, sestavljajo spomin na letošnji bazar.

Prijeten in čaroben december še naprej!

Petra Debelak

Fotografije

 

 

(Skupno 765 obiskov, današnjih obiskov 1)