Spoštovani!

Posredujemo povabilo na POLETNI TABOR ZA DEKLETA MAŠ TO!

Kratka predstavitev izvajalke:

Moje ime je Janja Čolić. Sem žena, mama in osnovnošolska učiteljica angleščine, pedagoginja in hkrati ponujam sobotnice za dekleta kot podporo na njihovi poti odraščanja in poletni tabor za dekleta z enakimi vsebinami. 

Pred letom dni sem ustanovila FB stran PikicaStonoga, kjer se posvečam predvsem vsebinskim objavam na temo kakovosti družinskih odnosov, starševstva in vzgoje. 

Večkrat letno ponujam brezplačne Zoom delavnice s spodnjimi naslovi: 

– Kako se učiti angleščino, da bom uspešen/a?  (za učence)

– Kako pomagati otroku pri učenju angleščine doma? (za starše)

– Razlaga angleških časov (za učence)

– 5 jezikov ljubezni otrok in najstnikov (za učence in starše).

S svojim delovanjem bi rada dosegla čim več otrok, najstnikov in staršev, saj si prizadevam, da bi zmogli ustvarjati tople, iskrene odnose, kjer bodo otroci srečni in zadovoljni.

Poleg brezplačnih vsebin pa kot že omenjeno organiziram tudi POLETNI TABOR ZA DEKLETA MAŠ TO!, saj se mi zdijo ravno dekleta tista ranljiva skupina, ki je včasih niti učitelji niti starši ne dosežemo, potrebujejo pa ravno v najstniških letih veliko skrbi in pozornosti!

Lepo vas pozdravljam,

mag. Janja Čolić

prof. angleščine in pedagogike, mentorica za razvijanje pozitivne samopodobe otrok in mladostnikov, Life & NLP coach, licencirana učiteljica meditacije ter mojstrica Rituala Hoje po žerjavici

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)